top of page

ABOUT US

65889842_374509919872706_666954312641308

Jeg heter Simone, er 31 år og bor i Ålesund (Norway)

Hjemme hos oss bor Avada, Banana, Nick og katten våres Noldus. Både hundene og katten bor selvfølgelig inne med oss, da de er like fullverdige familiemedlemmer og bestevenner for oss.

Min lidenskap og kjærlighet for dyr har alltid vært der, og det hele startet med at jeg vokste opp med både katter, undulater og hund. I barneskolealder kom også den store interessen for hest, og når jeg var 15 fikk jeg min egen ponni - Norlandshesten Ryvar.

 

Bella som var min første egne hund var alltid med i stallen.Hun var en jente med futt i - selv på sine eldre dager. I 2022 - bare par mnd før hun skulle fyllt 16 år måtte vi desverre ta farvell med henne, og vi savner henne sårt ennå!

 

Jeg har gått 2 år på landbruksskole med hest og hovslager som fordypning, og selv om jeg bruker å si "A day spent well, is always in the stable" ble tiden for knapp med hund og skolegang, så min siste hest med navn Rainstorm Surprise Z ble solgt til en herlig jente, der han brukes som terapihest <3

14940166_10154105797185773_6812911757343
21886941_10154820357446657_1982142325_o.

Angel var min første Australian Shepherd, og fra dagen hun kom inn i livet mitt var vi hverandres "everything" - noe som å var veldig tydelig for alle rundt oss. Hvert minutt jeg var vekke fra henne gledet jeg meg til å komme hjem, å var jeg for eksempel syk, nektet hun å forlate min side - mamma skulle passes på, og hun visste alltid hva jeg trengte til hele døgnets tider - både i form av en kos eller en nuss <3 En sjelevenn var hun! Angel fikk dessverre lymfekreft i starten av 2019 - bare 4,5 år gammel, og etter en tung kamp der vi prøvde cellegift vant styggdommen over min bestevenn.. Sommeren 2019 mistet jeg min beste venn, støttespiller og skygge, men hun vil alltid være min sjelevenn - og jeg vet vi sees igjen en dag <3

Kennelnavnet "Stargazing" er for å hedre Angel, da Stargazing på norsk betyr "Stjernekikking", og det gjør jeg ofte - titter etter engelen min i stjernene ! Kanskje litt klisje ja, men de som har eller har hatt et slikt bånd jeg og Angel hadde, de vil forstå <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hjemme hos oss nå bor som sakt Avada, Banana og Nick. 3 Aussier som på hver sitt vis utfyller meg, og som gjør dagene både litt mer hektisk, men også en stor del morsommere og kjekkere! Aussien er helt klart min hjerterase, og jeg har suttet 3 år i styret i raseklubben - først 2 år som sekretær og 1 år som leder, men da jeg ble gravid valgte jeg å trekke meg i 2022 da tiden ble for knapp. Jeg og hundene har prøvd oss på både agility og spor, men nå trener vi hverdagslydighet og mye triks, skog/fjell og sykkelturer, samt vi er mye å se i utstillingsringen, selv om det har blitt litt mindre de 2 siste årene etter lillesøster kom.

En Aussie skal i mine øyen både være "Brain and Beauty", og helse er svært viktig for meg når jeg avler. Når jeg velger avlsdyr vil jeg alltid prøve å finne den beste komboen, selv om vi må reise langt for å oppnå det. Alle mine hunder er HD/AD røntget og øyelyst, og ønsker du en valp fra oss i Stargazing betyr det at jeg forventer det fra dere som valpekjøpere også. Ikke bare fordi man skal vite hva man avler på, men også fordi man uansett hvor god helsestatus linjene har - kan man være uheldig, å det da er viktig å vite om valpen trenger noen tilpassninger eller tilrettelegginger.

Hvis dere har noen spørsmål om mitt oppdrett på rasen, eller bare en hundeprat generelt, så send meg gjerne en mail: kennel-stargazing@hotmail.com så svarer jeg så fort jeg har mulighet :-)

 

bottom of page